Waarom online?


Lange wachttijden, verre verplaatsingen en uitstelgedrag beletten dat  mensen met een hulpvraag tijdig geholpen worden. 


Online therapie verlaagt de drempel en maakt hulpverlening toegankelijker. Je hoeft je niet naar de psycholoog te verplaatsen, de psycholoog komt naar je toe.


Gedaan met gehaast en filles na een drukke werkdag. Gedaan met de lange autorit om bij een psycholoog op gesprek te gaan. Je bepaalt mee waar en wanneer de therapie plaatsvindt en start zo het gesprek in de best mogelijke omstandigheden.


Een snel contact met een vertrouwenspersoon kan echt het verschil maken. Het geeft vaak het nodige perspectief en helpt mensen omgaan met hun emoties, twijfels en gepieker.

Hoe gaan wij te werk?Via ‘Jouw Online Psycholoog’ komen cliënten terecht bij erkende psychologen via een online format.

 

Op de site wordt ons team psychologen voorgesteld. Cliënten kunnen contact maken via mail of telefonisch. Sommige psychologen zijn ook via facebook of instagram bereikbaar.


Vragen over online therapie of onze manier van werken kan je stellen via het contactformulier of telefonisch via (+32)472/48.15.51.

 

Na contact met de psycholoog wordt het eerste online gesprek ingepland. Dit kan in verschillende vormen (Skype, Whatsapp,…). De tarieven worden door de psychologen bepaald. Meer info over terugbetaling vind je hier.


Daarnaast bieden wij jouw online psycholoog ook bij bedrijven. Voor meer info klik hier.


Contact algemeen

Je kan ons ook terugvinden op facebook en instagram!

Heb je vragen over online therapie, onze manier van werken of weet je niet goed welke psycholoog het best bij je past? Laat het weten via dit formulier. Wij bezorgen jou spoedig de nodige informatie.


Zelf psycholoog en overtuigd van onze manier van werken? Neem contact met ons op via dit formulier (vermeld erkenningsnummer en specialisatie).

 

 
 
 
 

* Door het delen van je gegevens geef je toestemming voor het verwerken van de gegevens uitsluitend in het kader van gesprekken via jouw online psycholoog. Ook heeft u recht om vergeten te worden.

COPYRIGHT JOUW ONLINE PSYCHOLOOG © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

We gebruiken cookies om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt ons in staat de website te optimaliseren.

Accepteren