Jouw online psycholoog

Onze therapeuten zijn er voor jou!


Maak rechtstreeks contact met de psycholoog naar keuze en plan een online sessie in.


Hoe?

Stuur rechtstreeks een mail naar de psycholoog met als onderwerp 'contact jouw online psycholoog', of vermeld bij het telefoneren dat je bij hen terecht bent gekomen via de website. Heb je nood aan extra informatie of wil je graag wat advies over welke psycholoog het best bij jou past? Gebruik dan het algemeen contactformulier. Wij helpen je graag verder.


Tarieven?

Voor een eerste intake-gesprek hanteren wij een tarief van €15 per half uur. Nadien hanteert de psycholoog een persoonlijk tarief. Voor meer informatie hierover kan je vrijblijvend contact opnemen met de psycholoog ik kwestie. Zij kunnen jouw hier een gericht antwoord op geven.


Zelf psycholoog en wil je ons team komen versterken? Laat het ons weten via het algemeen contactformulier.

Mijn vrienden en famillie beschrijven mij als een dynamisch, ambitieus en ondernemend
persoon met veel zin in het leven.
Voor online therapie kunnen kinderen vanaf 7 jaar tot jongvolwassenen van 24 jaar bij mij
terecht. Ik hou van het natuurlijke contact met kinderen en jongeren. Mijn dynamische
persoonlijkheid stelt mij in staat om op een vlotte manier met hen verbinding te maken.


Als psychologe zie ik mezelf continu groeien in mijn vakgebied. Ouders zijn experten van
hun kind en hun gezin. Mijn doel is om samen met ouders en kinderen of jongeren een
verhaal van verandering te creëren. Steeds met respect voor de vertrouwelijkheid,
verwachtingen en de gevoelens van alle betrokken partijen. Durven praten over wat er echt
speelt. Wat is jullie grootste zorg?


Hoe kan je mij bereiken?


Frank Van de Elst

Klinisch psycholoog, stress management

Erkenningsnummer:

831108931

Als erkend klinisch psycholoog en psychotherapeut richt ik mij zowel op de preventieve als curatieve aspecten van psychische en psychiatrische problemen bij kinderen, jongeren en volwassenen.


Naast mijn activiteit als psychotherapeut binnen mijn eigen klinische praktijk te Aalst, biedt ik ook advies en bijstand aan organisaties met het oog op de bevordering van het algemeen psychisch welzijn.


Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouders, artsen, zorgbegeleiders, psychologen als organisaties kunnen op mij beroep doen in hun zoektocht naar een passend antwoord op hun vraag.


Hoe kan je mij bereiken?


Chiara Tolpe

Kinder - & jongerenpsycholoog

Erkenningsnummer:

952124252

Siham Boukhlal

Klinisch psycholoog, neuropsycholoog

Erkenningsnummer:

892117538

Ik ben Siham, trotse alumna van zowel Thomas More Hogeschool Antwerpen als VUB. Ik werk als klinisch neuropsycholoog, voornamelijk gespecialiseerd in kinderen, jongeren en jongvolwassenen.


In het werkveld merk ik dat ouders zeer vaak bezorgheden hebben omtrent de ontwikkeling van hun kinderen, of leerkrachten in de klas schoolse moeilijkheden waarnemen. Dit onder meer op vlak van aandacht en concentratie. Bij vermoedens van een leer- of ontwikkelingsstoornis, kan u bij mij terecht voor gespecialiseerde neuropsychologische diagnostiek van de verschillende aspecten van het cognitief functioneren en het leervermogen. Na onderzoek, ga ik als een gids graag samen met de ouders, het kind zelf, de school en andere hulpverleners op zoek naar welke ondersteuningen en hulp mogelijk zijn voor het kind.


Naast diagnostiek kan u ook bij mij terecht voor (neuro)psychologische en psychotherapeutische begeleiding. Dit omvat voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen onder andere:

- Cognitieve training a.d.h.v. functie-, compensatie- en/of strategietraining, vb. bij aandachts-, geheugen- of schoolse problemen 

- Psychotherapeutische begeleiding bij onder meer sociaalemotionele en gedragsproblemen (angsten, laag zelfbeeld, ...). Na een intakegesprek ga ik samen met jouw kind diens belevingswereld verkennen en zullen wij samen werken aan een emotionele en persoonlijke groei.


Dit met uitzondering van psychoses en verslavingen.


Daarnaast kan steeds, waar nodig, intelligentieonderzoek uitgevoerd worden, ook in het kader van terugbetaling voor logopedische behandeling.


Hoe kan je me bereiken?


Jon Strubbe

Sport - & prestatiepsycholoog

Erkenningsnummer:

891114495

"The quickest way to change your game is to train your brain."


Een oprechte passie en interesse in de mens en zijn gedrag gaf de aanleiding tot mijn studies in de Klinisch Psychologie. Door mijn latere vormingen, ervaringen en aanpak in de sport en zakenwereld omschrijf ik me beter als een prestatie psycholoog. 


Elk menselijk brein is uniek en heeft heel wat onbewuste werkingsmechanismes die zich vertalen in ons zo diverse gedrag. Plotse veranderingen in hun situatie of het willen realiseren van bepaalde doelen zorgt voor heel wat uitdagingen of zelfs een gevoel van verlamming in de mensen hun leven.


Het meer bewust worden van die processen in hun hoofd zorgt er voor dat men meer begrijpt wat er van moment tot moment in hun leven gebeurt en welk hun volledige potentieel is. Ze ervaren allemaal het resultaat van een groter gevoel van zekerheid, controle en het kunnen maken van verschillende keuzes. 


Het heeft veel waarde en voordelen voor het verbeteren van de manier waarop mensen leren en hoe ze succesvol en gelukkig kunnen zijn in hun sport, zakelijk of dagelijks leven.


Hoe kan je mij bereiken?

Sara Vandam

Kinder -, jongeren -

& gezinspsycholoog

Erkenningsnummer:

962124027

Als klinisch psychologe vind ik de afwisseling tussen verschillende
leeftijden heel boeiend. Zowel jonge kinderen (vanaf 6 jaar), als tieners, jongvolwassenen en
volwassenen kunnen bij mij terecht voor online therapie.


Ik ben een creatief, dynamisch en empathisch persoon die gemakkelijk en op een natuurlijke
manier verbinding maakt met cliënten van verschillende levensfasen. Mijn doel is om samen
met jou op zoek te gaan naar jouw zorgen en deze te kaderen. Samen een verhaal van
verandering en acceptatie schrijven is dan ook mijn opzet. Ik zie mijn cliënten als expert van
hun leven en zoek graag samen met hen naar oplossingen die bij hen passen. Door mijn
bijkomende opleiding in creatieve systeemtherapie kijk ik naar de verschillende aspecten in
het leven: gezin, school, werk,... Dit op een creatieve manier dat bij mijn cliënt past.
Daarnaast specialiseer ik mij in trauma en volg ik in september 2020 een EMDR-opleiding. Ik
heb reeds ervaring met therapeutisch werken rond trauma, verlies en rouw,
(kinder-)oncologie, ontrouw, burn-out, depressie, loyaliteitszorgen ikv scheiding, angst,...
Hoe kan je mij bereiken?


Hoe kan je mij bereiken? Bij voorkeur via mail:

Arnout Mampaey

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

781125830

Het leven loopt niet altijd zoals we graag willen dat het loopt. Veranderingen, onverwachte gebeurtenissen, … kunnen de loop van ons leven buiten onze wil om beïnvloeden. Vaak zijn we zelf best in staat om daarmee om te gaan, maar soms lukt het niet. We geraken uit evenwicht en we vinden geen manier meer om dat evenwicht te herstellen.


Graag begeleid ik je in de zoektocht naar de beste manier voor jou om dat evenwicht terug te herstellen. Tijdens mijn studie ben ik zeer gefascineerd geraakt door de wederkerige relatie tussen lichaam en geest, hoe wat we in ons lichaam voelen bepaalt wat en hoe we denken en, omgekeerd, hoe wat we denken een invloed heeft op hoe je je in je lichaam voelt.


Samen met jou wil ik graag focussen op de integratie van beide om zo nieuwe en solidere evenwichten te bereiken tussen je lichaam en je geest en zo je zelfgevoel en je gevoel van autonomie te versterken.


Hoe kan je mij bereiken?

Michiel Pepermans

Erkenningsnummer:

901326307

Klinisch psycholoog

’Ook als je leert hoe iets niet moet, heb je wat geleerd’’


Als psycholoog specialiseer ik me in het begeleiden van persoonlijke en professionele groei van jongvolwassenen en volwassenen. We bekijken individueel gedrag binnen systemen waarbij we uitdagingen en problemen kaderen binnen een groter geheel. Vervolgens werken we intensief via oplossingsgerichte technieken om te leren buiten onze comfortzone te treden en zo tot nieuwe oplossingen te komen. Dit kan gaan over samen nieuwe inzichten creëren over jezelf en je directe omgeving of specifieke sportieve, professionele of persoonlijke uitdagingen te willen aangaan.


Daarnaast ben ik gefascineerd door de innerlijke belevingswereld van het kind. In een wereld met termen als autisme, ADHD en hoogsensitiviteit vergeten we te vaak wat echt belangrijk is. Wat denkt, voelt en ervaart uw kind? Wat vindt hij of zij zelf belangrijk? Het ontkoppelen van symptoom en identiteit bij het kind is belangrijk in het versterken of herstellen van de hechting van het kind met jou als ouder, de schoolomgeving en uiteindelijk de realiteit.


Ben je geïnteresseerd geraakt?

Een match tussen therapeut/coach als theoretisch expert en jezelf als expert van het eigen leven is de eerste en belangrijkste stap van het ontwikkelingsproces.


Hoe kan je mij bereiken?

  • Stel je/jullie even voor via mpepermans@tkofschip.be.
  • Je mag ook steeds een bericht, videoboodschap of spraakbericht sturen via whatsapp op het nummer 0472 81 57 36.


Hopelijk tot snel.

Warme groeten,
Michiel


Contact algemeen

Je kan ons ook terugvinden op facebook en instagram!

Heb je vragen over online therapie, onze manier van werken of weet je niet goed welke psycholoog het best bij je past? Laat het weten via dit formulier. Wij bezorgen jou spoedig de nodige informatie.


Zelf psycholoog en overtuigd van onze manier van werken? Neem contact met ons op via dit formulier (vermeld erkenningsnummer en specialisatie).

 

 
 
 
 

* Door het delen van je gegevens geef je toestemming voor het verwerken van de gegevens uitsluitend in het kader van gesprekken via jouw online psycholoog. Ook heeft u recht om vergeten te worden.

COPYRIGHT JOUW ONLINE PSYCHOLOOG © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

We gebruiken cookies om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt ons in staat de website te optimaliseren.

Accepteren