Kwaliteitsvol, veilig en op maat


 • Experts in hun domein én online therapie
 • Therapie vanuit de omgeving die je verkiest
 • Direct inzetbaar naar jouw noden 
 • Intake aan €15 per 30 min


Voor wie? 


Online therapie voor jongeren, (jong)volwassen, koppels en gezinnen. Het is niet nodig om je te verplaatsen naar de praktijk, de praktijk komt digitaal naar jou toe.

100% online begeleiding

Binnen jouw veilige omgeving

Geregistreerde psychologen

Geen verplaatsingstijd en - kost

Herken je dit?

Heb je last van piekergedachten, ben je somber of angstig?

Voel je je niet goed in je vel of ervaar je moeilijkheden in het algemeen?

Je voelt dat je nood hebt aan begeleiding, maar neemt niet actief de stap?


Met online therapie is de drempel lager en is het toegankelijker.

Via een paar klikken heb je al een eerste afspraak vastgelegd.

Dit op een kwaliteitsvolle en veilige manier.

Online team

Kinder - & jongerenpsycholoog

Sara Vandam

Chiara Tolpe

Jon Strubbe

Sport - & prestatiepsycholoog

Axelle Cremie

Klinisch psycholoog

Dennis Hermans

HR & Business consultant

Kinder -, jongeren - & gezinspsycholoog

Siham Boukhlal

Arnout Mampaey

Michiel Pepermans

Nele Geysels

Frank Van der Elst

Klinisch psycholoog, neuropsycholoog

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog, stress management 

Maité Hidalgo

Rika Jacobs

Zelf psycholoog en ook graag een plek op onze website? Neem contact met ons op!

Klinisch psycholoog

Klinisch psycholoog

Tarieven?


Voor een eerste intake-gesprek hanteren wij een tarief van €15 per half uur. Nadien hanteert de psycholoog een persoonlijk tarief. Voor meer informatie hierover kan je vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij kunnen jou hier een gericht antwoord op geven.


Zelf psycholoog en wil je ons team komen versterken? Laat het ons weten via het algemeen contactformulier.


Wat bij annulate van de afspraak?

Om te vermijden dat er last minute wordt geannuleerd, wordt er volgende procedure gehanteerd:

 • Bij annulatie 1 week voor de afspraak wordt er niets aangerekend en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt
 • Bij annulatie 1 dag voor de afspraak wordt de helft van het tarief aangerekend
 • Bij annulatie de dag zelf van de afspraak wordt de afspraak volledig aangerekend 
  • * in geval van een intake-gesprek wordt het tarief van één uur gehanteerd, nl. €15

Chiara Tolpe

Kinder - & jongerenpsycholoog

Erkenningsnummer:

952124252

Mijn vrienden en famillie beschrijven mij als een dynamisch, ambitieus en ondernemend
persoon met veel zin in het leven.
Voor online therapie kunnen kinderen vanaf 7 jaar tot jongvolwassenen van 24 jaar bij mij terecht. Ik hou van het natuurlijke contact met kinderen en jongeren. Mijn dynamische persoonlijkheid stelt mij in staat om op een vlotte manier met hen verbinding te maken.


Als psychologe zie ik mezelf continu groeien in mijn vakgebied. Ouders zijn experten van
hun kind en hun gezin. Mijn doel is om samen met ouders en kinderen of jongeren een
verhaal van verandering te creëren. Steeds met respect voor de vertrouwelijkheid,
verwachtingen en de gevoelens van alle betrokken partijen. Durven praten over wat er echt speelt. Wat is jullie grootste zorg?


Hoe kan je mij bereiken?

Frank Van der Elst

Klinisch psycholoog, stress management

Erkenningsnummer:

831108931

Als erkend klinisch psycholoog en psychotherapeut richt ik mij zowel op de preventieve als curatieve aspecten van psychische en psychiatrische problemen bij kinderen, jongeren en volwassenen.


Naast mijn activiteit als psychotherapeut binnen mijn eigen klinische praktijk te Aalst, biedt ik ook advies en bijstand aan organisaties met het oog op de bevordering van het algemeen psychisch welzijn.


Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouders, artsen, zorgbegeleiders, psychologen als organisaties kunnen op mij beroep doen in hun zoektocht naar een passend antwoord op hun vraag.


Hoe kan je mij bereiken?


Siham Boukhlal

Klinisch psycholoog, neuropsycholoog

Erkenningsnummer:

892117538

Ik ben Siham, trotse alumna van zowel Thomas More Hogeschool Antwerpen als VUB. Ik werk als klinisch neuropsycholoog, voornamelijk gespecialiseerd in kinderen, jongeren en jongvolwassenen.


In het werkveld merk ik dat ouders zeer vaak bezorgheden hebben omtrent de ontwikkeling van hun kinderen, of leerkrachten in de klas schoolse moeilijkheden waarnemen. Dit onder meer op vlak van aandacht en concentratie. Bij vermoedens van een leer- of ontwikkelingsstoornis, kan u bij mij terecht voor gespecialiseerde neuropsychologische diagnostiek van de verschillende aspecten van het cognitief functioneren en het leervermogen. Na onderzoek, ga ik als een gids graag samen met de ouders, het kind zelf, de school en andere hulpverleners op zoek naar welke ondersteuningen en hulp mogelijk zijn voor het kind.


Naast diagnostiek kan u ook bij mij terecht voor (neuro)psychologische en psychotherapeutische begeleiding. Dit omvat voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen onder andere:

 • Cognitieve training a.d.h.v. functie-, compensatie- en/of strategietraining, vb. bij aandachts-, geheugen- of schoolse problemen Psychotherapeutische begeleiding bij onder meer sociaalemotionele en gedragsproblemen (angsten, laag zelfbeeld, ...). Na een intakegesprek ga ik samen met jouw kind diens belevingswereld verkennen en zullen wij samen werken aan een emotionele en persoonlijke groei.


Dit met uitzondering van psychoses en verslavingen.


Daarnaast kan steeds, waar nodig, intelligentieonderzoek uitgevoerd worden, ook in het kader van terugbetaling voor logopedische behandeling.


Hoe kan je me bereiken?


Jon Strubbe

Sport - & prestatiepsycholoog

Erkenningsnummer:

891114495

"The quickest way to change your game is to train your brain."


Een oprechte passie en interesse in de mens en zijn gedrag gaf de aanleiding tot mijn studies in de Klinisch Psychologie. Door mijn latere vormingen, ervaringen en aanpak in de sport en zakenwereld omschrijf ik me beter als een prestatie psycholoog. 


Elk menselijk brein is uniek en heeft heel wat onbewuste werkingsmechanismes die zich vertalen in ons zo diverse gedrag. Plotse veranderingen in hun situatie of het willen realiseren van bepaalde doelen zorgt voor heel wat uitdagingen of zelfs een gevoel van verlamming in de mensen hun leven.


Het meer bewust worden van die processen in hun hoofd zorgt er voor dat men meer begrijpt wat er van moment tot moment in hun leven gebeurt en welk hun volledige potentieel is. Ze ervaren allemaal het resultaat van een groter gevoel van zekerheid, controle en het kunnen maken van verschillende keuzes. 


Het heeft veel waarde en voordelen voor het verbeteren van de manier waarop mensen leren en hoe ze succesvol en gelukkig kunnen zijn in hun sport, zakelijk of dagelijks leven.


Hoe kan je mij bereiken?

Als klinisch psychologe vind ik de afwisseling tussen verschillende
leeftijden heel boeiend. Zowel jonge kinderen (vanaf 6 jaar), als tieners, jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor online therapie.


Ik ben een creatief, dynamisch en empathisch persoon die gemakkelijk en op een natuurlijke manier verbinding maakt met cliënten van verschillende levensfasen. Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar jouw zorgen en deze te kaderen. Samen een verhaal van verandering en acceptatie schrijven is dan ook mijn opzet. Ik zie mijn cliënten als expert van hun leven en zoek graag samen met hen naar oplossingen die bij hen passen. Door mijn bijkomende opleiding in creatieve systeemtherapie kijk ik naar de verschillende aspecten in het leven: gezin, school, werk,... Dit op een creatieve manier dat bij mijn cliënt past.
Daarnaast specialiseer ik mij in trauma en volg ik in september 2020 een EMDR-opleiding. Ik heb reeds ervaring met therapeutisch werken rond trauma, verlies en rouw, (kinder-)oncologie, ontrouw, burn-out, depressie, loyaliteitszorgen ikv scheiding, angst,...
Hoe kan je mij bereiken? Bij voorkeur via mail:

Arnout Mampaey

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

781125830

Het leven loopt niet altijd zoals we graag willen dat het loopt. Veranderingen, onverwachte gebeurtenissen, … kunnen de loop van ons leven buiten onze wil om beïnvloeden. Vaak zijn we zelf best in staat om daarmee om te gaan, maar soms lukt het niet. We geraken uit evenwicht en we vinden geen manier meer om dat evenwicht te herstellen.


Graag begeleid ik je in de zoektocht naar de beste manier voor jou om dat evenwicht terug te herstellen. Tijdens mijn studie ben ik zeer gefascineerd geraakt door de wederkerige relatie tussen lichaam en geest, hoe wat we in ons lichaam voelen bepaalt wat en hoe we denken en, omgekeerd, hoe wat we denken een invloed heeft op hoe je je in je lichaam voelt.


Samen met jou wil ik graag focussen op de integratie van beide om zo nieuwe en solidere evenwichten te bereiken tussen je lichaam en je geest en zo je zelfgevoel en je gevoel van autonomie te versterken.


Hoe kan je mij bereiken?

Sara Vandam

Kinder-, jongere- & gezinspsycholoog

Erkenningsnummer:

962124027

’Ook als je leert hoe iets niet moet, heb je wat geleerd’’


Als psycholoog specialiseer ik me in het begeleiden van persoonlijke en professionele groei van jongvolwassenen en volwassenen. We bekijken individueel gedrag binnen systemen waarbij we uitdagingen en problemen kaderen binnen een groter geheel. Vervolgens werken we intensief via oplossingsgerichte technieken om te leren buiten onze comfortzone te treden en zo tot nieuwe oplossingen te komen. Dit kan gaan over samen nieuwe inzichten creëren over jezelf en je directe omgeving of specifieke sportieve, professionele of persoonlijke uitdagingen te willen aangaan.


Daarnaast ben ik gefascineerd door de innerlijke belevingswereld van het kind. In een wereld met termen als autisme, ADHD en hoogsensitiviteit vergeten we te vaak wat echt belangrijk is. Wat denkt, voelt en ervaart uw kind? Wat vindt hij of zij zelf belangrijk? Het ontkoppelen van symptoom en identiteit bij het kind is belangrijk in het versterken of herstellen van de hechting van het kind met jou als ouder, de schoolomgeving en uiteindelijk de realiteit.


Ben je geïnteresseerd geraakt?

Een match tussen therapeut/coach als theoretisch expert en jezelf als expert van het eigen leven is de eerste en belangrijkste stap van het ontwikkelingsproces.


Hoe kan je mij bereiken?

 • Stel je/jullie even voor via mpepermans@tkofschip.be.
 • Je mag ook steeds een bericht, videoboodschap of spraakbericht sturen via whatsapp op het nummer 0472 81 57 36.


Hopelijk tot snel.

Warme groeten,
Michiel


Axelle Cremie

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

962326353

Naast inititiefnemer van Jouw Online Psycholoog, werk ik ook als erkend klinisch psycholoog, online. Ik koos ervoor om online therapie te geven om op die manier professionele begeleiding laagdrempeliger en toegankelijker te maken, of om de deur te openen naar therapie in de praktijk.


Ik startte dit intitiatief, samen met Dennis, toen de corona-crisis uitbrak. Voor vele onder ons een verwarrende, stresserende, soms beangstigende maar ook leerrijke, inzichtgevende en speciale periode. Ik hoop om met online therapie zo veel mogelijk mensen te inspireren, het taboe rond begeleiding te doorbreken en zoveel mogelijk mensen te helpen door perspectief te brengen.


Sessie zijn mogelijk via Skype, telefoon en mail. Mijn expertise ligt binnen thema's zoals angst, depressie, identiteitsproblemen... Ook werk ik rond thema's zoals dementie, euthanasie en ouderenpsychologie.


Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik ben hier voor jou.

Tot binnnenkort.

Michiel Pepermans

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

901326307

Nele Geysels

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

802127705

In therapie gaat het om veranderingsprocessen en hierbij inspireert de natuur mij. Het valt me op hoe wij graag willen dat dingen vast staan, terwijl in de natuur alles voortdurend groeit, verandert en beweegt. Iedere lente barst alles wat zo dood en bevroren leek, weer open vol nieuw leven en energie. Zo is ook therapie; ze biedt weer nieuwe mogelijkheden.


Ik werk cliëntgericht vanuit authenticiteit, empathie en onvoorwaardelijk respect. Binnen de therapie wordt ruimte geboden waar existentiële vragen en gevoelens uitgesproken kunnen worden en geëxperimenteerd kan worden met nieuwe denkpatronen en gedragsmogelijkheden. Ik zal mij ook baseren op Cognitieve Gedragstherapie, omdat die heel praktische en concrete handvaten kan aanbieden voor problemen in het hier-en-nu. Daarnaast specialiseer ik mij vooral in de Systeemtherapie omdat ik ervaar dat ieder individu zeer sterk bepaald wordt door de relaties die men heeft met anderen rondom.


Werken aan onszelf, heeft invloed op deze relaties en deze relaties hebben invloed op ons persoonlijk werkproces. Dat is een dynamiek die mij in het bijzonder boeit en waar ik mee aan de slag ga.


Hoe kan je mij bereiken?

Rika Jacobs

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

942127029

Ben jij 18 jaar of ouder en je wilt je verhaal kwijt - Je wilt gehoord worden - Je zit niet goed in je vel- Je zit vast - Je bent de weg kwijt - Je wil aan iets werken - Je wil een duwtje in de rug - Je wil nieuwe inzichten – of noem maar op? Vanaf dat jij zelf ervaart dat je ondersteuning kan gebruiken, kan je bij mij terecht. Of het nu gaat om recente gebeurtenissen of zaken die al langer aanslepen, kleine klachten of grootse vraagstukken, iets specifiek of eerder een vaag gevoel.


In gesprek wil ik jou helpen spreken en na te denken over wat moeilijk gaat, en wat dit voor jou betekent. Zo samen ontdekken wat voor jou kostbaar en belangrijk is, waar je op hoopt en waar je naartoe wilt leven. Met andere woorden, samen uitzoeken hoe je voorbij de moeilijke fase kan geraken waarin jij je bevindt.


Hoe kan je mij bereiken?

Misschien tot binnenkort!
Groetjes,
Rika

Maité Hidalgo

Klinisch psycholoog

Erkenningsnummer:

972127904

Wie ben ik?


Mijn naam is Maité en ik studeerde in 2020 af aan de KU Leuven als klinisch psychologe. Naast mijn activiteit als psychologe in de multidisciplinaire groepspraktijk Onbeperkt in Perk, wil ik nu ook online gesprekken aanbieden via ‘Jouw Online Psycholoog’. Op deze manier hoop ik de drempel naar hulp te verlagen en het toegankelijk te maken voor iedereen.


Wie kan bij mij terecht?

Iedereen die nood heeft aan een gesprek, maar voornamelijk jongeren en volwassenen die moeilijkheden ervaren rond stress, angst, depressieve gevoelens/gedachten, piekeren, slaapproblemen, relationele problemen, enzovoort.

 

hoe kan je mij bereiken?


Contact algemeen

Heb je vragen over online therapie, onze manier van werken of weet je niet goed welke psycholoog het best bij je past? Laat het weten via dit formulier. Wij bezorgen jou spoedig de nodige informatie.


Zelf psycholoog en overtuigd van onze manier van werken? Neem contact met ons op via dit formulier (vermeld erkenningsnummer en specialisatie).

 

Je kan ons ook terugvinden op facebook en instagram!

Jouw online psycholoog
 
 
 
 

* Door het delen van je gegevens geef je toestemming voor het verwerken van de gegevens uitsluitend in het kader van gesprekken via jouw online psycholoog. Ook heeft u recht om vergeten te worden.

COPYRIGHT JOUW ONLINE PSYCHOLOOG © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

We gebruiken cookies om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt ons in staat de website te optimaliseren.

Accepteren