Initiatiefnemers

Axelle Cremie

Dennis Hermans

Persoonlijke ontwikkeling vormt de hoeksteen van het leven. De ontwikkeling van een persoon gaat gepaard met de nodige uitdagingen en levensvragen. Het kent successen maar ook verlies en ontgoocheling.


De maatschappij vraagt veel van ons als individu.  In onze moderne samenleving is er niet langer plaats voor falen en mislukking. Waar falen vroeger verklaard werd door een gebrek aan kansen, is dit hedendaags niet meer zo. We groeien immers op met ideaal beelden en een sterk geloof in eigen kunnen. Wanneer het dreigt fout te lopen, wordt dit te vaak beleefd als een persoonlijk falen. We hadden immers alles om het te maken, nietwaar?


Thema's als depressie, eenzaamheid en persoonlijke ontwikkeling moeten begrepen worden in het licht van onze prestatiegerichte maatschappij. Dit en een doortastende kijk naar relaties en opvoeding biedt perspectief op het leven en helpt mensen verder in hun persoonlijke ontwikkeling.


Er zit kracht en wil in elk van ons. Soms is perspectief noodzakelijk om dit om te zetten in een positieve volgende stap. Een psycholoog kan dit aanreiken en het met de cliënt verder exploreren en versterken.


Met 'Jouw online psycholoog' willen wij vooral de drempel tot dit perspectief verlagen en het taboe rond psychologische begeleiding doorbreken. Door in te spelen op online therapie hopen we vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen.

Vragen of feedback, we horen het graag!

Contact algemeen

Heb je vragen over online therapie, onze manier van werken of weet je niet goed welke psycholoog het best bij je past? Laat het weten via dit formulier. Wij bezorgen jou spoedig de nodige informatie.


Zelf psycholoog en overtuigd van onze manier van werken? Neem contact met ons op via dit formulier (vermeld erkenningsnummer en specialisatie).

 

Je kan ons ook terugvinden op facebook en instagram!

 
 
 
 

* Door het delen van je gegevens geef je toestemming voor het verwerken van de gegevens uitsluitend in het kader van gesprekken via jouw online psycholoog. Ook heeft u recht om vergeten te worden.

COPYRIGHT JOUW ONLINE PSYCHOLOOG © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Jouw online psycholoog

We gebruiken cookies om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt ons in staat de website te optimaliseren.

Accepteren