Jouw online psycholoog

Als bedrijfsleider weet u: werknemers bepalen het succes van uw organisatie. Echter beseft u dat zij het vandaag niet makkelijk hebben. Naast de persoonlijke effecten van de sociale isolatie, beïnvloedt de pandemie (o.a. het thuiswerken) de prestaties van uw bedrijf.


De samenhang van uw team staat op de helling en het is als medewerker moeilijk om de fit met de organisatiedoelstellingen te behouden.


Iets voor u?

  • U toont zich begaan met het welzijn van uw werknemers
  • U krijgt inzicht in wat speelt op de vloer
  • U biedt individuele psychologische begeleiding
  • U anticipeert op burn-outs en verlies van ‘organizational fit’

Wilt u weten waar uw team momenteel van wakker ligt? Hoe zij zich voelen bij deze vernieuwde professionele situatie? Benieuwd naar de conflicten en opportuniteiten die zij ervaren? Wij schijnen er samen met u graag een licht op.


Vanuit uw bedrijfsnoden bieden wij een audit op maat. We kijken naar de professionele spanningen die in uw team leven en bekijken - uiteraard volledig confidentieel - wie van hen nood heeft aan mentale opvolging.


Investeren in uw team is belangrijk. Hen tonen dat u als organisatie begaan bent is niet alleen menselijk van enorm belang, het verzekert ook de werking van uw organisatie.

Benieuwd hoe u kan bijdragen aan het algemeen welzijn van uw team en hoe dit kan leiden tot betere bedrijfsresultaten? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Je kan ons ook terugvinden op facebook en instagram!

Heb je vragen over online therapie, onze manier van werken of weet je niet goed welke psycholoog het best bij je past? Laat het weten via dit formulier. Wij bezorgen jou spoedig de nodige informatie.


Zelf psycholoog en overtuigd van onze manier van werken? Neem contact met ons op via dit formulier (vermeld erkenningsnummer en specialisatie).

 

 
 
 
 

* Door het delen van je gegevens geef je toestemming voor het verwerken van de gegevens uitsluitend in het kader van gesprekken via jouw online psycholoog. Ook heeft u recht om vergeten te worden.

Contact algemeen

Jouw online psycholoog

COPYRIGHT JOUW ONLINE PSYCHOLOOG © ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

We gebruiken cookies om bij te houden hoe u onze website gebruikt; bijvoorbeeld welke pagina's u bezoekt en hoe lang u op de pagina blijft. Dit helpt ons om beter te begrijpen hoe bezoekers onze site kunnen vinden en gebruiken en stelt ons in staat de website te optimaliseren.

Accepteren